P. Cmorik prichádza s novým singlom Ako láva a chystá koncertné turné

29.01.2014 Bratislava

Bratislava 29. januára (TASR) - Peter Cmorik posiela do rádií nový, v poradí druhý singel, Ako láva zo svojho štvrtého albumu …o Tebe, ktorý vydal v novembri minulého roka. Po úspešnom prvom singli Každá minúta teraz prichádza s pesničkou, ktorú zložila Jana Kirschner.

"Ďakujem Janke Kirschner za túto pesničku. Je naozaj krásna. Janka dohliadala na konečnú úpravu piesne a dúfam, že je s ňou spokojná, tak ako ja, a že zanechá v poslucháčoch dobrý dojem z počúvania," povedal pre médiá o novom singli Peter Cmorik.

Na marec chystá Peter so svojou skupinou, ktorú tvoria Pišta Lengyel – gitara, Juraj Tatár – klávesy, Stanko Kociov – bicie a Martin Gašpar – basa, koncertné turné, ktoré je nazvané podľa nového albumu Tour … o Tebe. Začína ho 1. marca koncertom v Nitre, ďalšími zastávkami budú Banská Bystrica (5.3.), Veľký Krtíš (6.3.), Trenčín (7.3.), Martin (8.3.). V apríli bude koncertovať v Prievidzi (7.4.), Bratislave (8.4.), Lučenci (9.4.), Košiciach (10.4.), Bardejove (11.4.) a Michalovciach (12.4.).

"A je to konečne tu, všetkých pozývam na naše live koncerty. S mojím bandom zahráme po Slovensku prierez štyroch albumov aj piesne, ktoré vznikli k rôznym projektom a samozrejme čosi naviac," pozýva fanúšikov na koncerty päťnásobný slovenský zlatý slávik. Nebude medzi nimi chýbať ani nová pesnička, ktorá vznikla pre nový slovenský televízny seriál Kolonáda.

Petra Cmorika môžu diváci vidieť aj na divadelných doskách, stále hrá v muzikáloch Rómeo a Júlia na Novej scéne, Krysař v divadle Cassia a teraz skúša postavu Matúša Čáka Trenčianskeho v rovnomennom muzikáli, ktorý bude mať premiéru 28. februára v košickom divadle Cassia. TASR informoval Rado Mešša, PR manažér agentúry Pro:messa.
 
 
 

Vyberte región